'Pazi.mazi.voli.' - predstava o kućnim ljubimcima

Svi ljubitelji životinja napokon mogu uživati u toploj, edukativnoj i duhovitoj predstavi o najvjernijem čovjekovom prijatelju.

Što sve treba imati na umu prije no što odlučite nabaviti kućnog ljubimca? Zašto je bolje udomiti, a ne kupiti psa? Kakve obveze i kakve radosti donosi briga o životinjama? Tko je koga „izdresirao“ - pas ljude ili ljudi njega te koja je veza između zaigranih pasa i pisanja zadaće, samo su neka od pitanja na koja odgovore kroz predstavu traže glavna lica - Juraj i Lea.

Posljednja svečana premijera Male scene u sezoni 2016./2017. praizvedba je naslova „pazi.mazi.voli.“ autorica Dine Vukelić i Nine Horvat koja će se održati u petak, 19. svibnja u 19 sati. Priču su na scenu postavili i oblikovali svjetlo Nora Krstulović i Vedran Peternel osnivači kolektiva SKROZ, također stalni suradnici Male scene.

Peternel je i autor glazbe te oblikovatelj zvuka. Kostmografkinja je Lucija Smolčec, likovno oblikovanje napravile su Klasja Habjan i Zita Nakić Vojnović, fotogafkinja je Morana Belančić, a predstavu su producirale Tena Bosek, Mia Tomić i Jelena Vignjević uz mentorstvo Vitomire Lončar. Leu, Juraja i Čupka igraju, na audiciji odabrani glumci - Vanja Ćirić, Davor Kovač i Aleksandra Demše.