Bodycombat - vježbe na temelju borilačkih vještina

Bodycombat je snažan set vježbi koji se temelji na borilačkim vještinama. Ako želite spojiti karate, boks, taekwondo te usmjeriti svoju energiju na dobrobit tijela, udarajte, vičite, lupajte…

Uvijek je zadovoljstvo surađivati s trenerima MoFita. Ekipa koja njeguje metodu Les Milles na široko fitness-tržište stalno izbacuje zanimljive treninge koji privlače široku javnost. Oni su zanimljivi, prilagodljivi, uspješni.

Bodycombat je snažan set vježbi koji se temelji na borilačkim vještinama. Pa ako želite spojiti karate, boks, taekwondo te usmjeriti svoju energiju na dobrobit tijela, udarajte, vičite, lupajte. Sagorjet ćete tisuće kalorija, a sve to uz sjajnu glazbu, motivirajući ritam. Vježbe se mijenjaju svaka tri mjeseca pa se vaši mišići neće naviknuti ili ulijeniti, a motorika će vam se  bitno poboljšati.


Morate znati i to da sve aktivnosti u MoFitu nisu usmjerene samo i isključivo na gubitak potkožnog masnog tkiva već su zdravlje i zdravi načini života na prvom mjestu. Možete naravno odlaziti na mnoge druge tečajeve u ovoj aktivnoj dvorani jer će vas stručnjaci uputiti na njih. Combat smo izabrali zbog rastućeg stresa i napetosti u životu kojih ćemo se na ovaj aktivan način uspješno riješiti.

----------
Potpis fotografije: