Početak nove festivalske zvijezde

Nakon šest mjeseci priprema počinje veliki četverodnevni tulum - Sea Star Festival u kompleksu Stella Maris u Umagu.

Prvi dio svečanog otvaranja festivala zakazan je za 19:30 na cilju velike humanitarne biciklističke povorke prijateljstva i ljubavi, koja će nakon 600 prijeđenih kilometara od Novog Sada do Umaga završiti na glavnom ulazu u kompleks. U drugom dijelu večeri, u 22:30, slijedi veliko finale spektakularnog svečanog otvaranja festivala koje će se događati na vodi u samom srcu Sea Stara.

Glazbeni program nultog dana na Nautilus Areni predvode regionalne superzvijezde S.A.R.S., svjetski megacar Rambo Amadeus, punk rockeri Kawasaki 3P, hip hop heroji i Kandžija i Gole žene, te indie prvaci M.O.R.T. Druga pozornica, koja nosi ime Enter Stage i nalazi se sa suprotne strane lagune od stadion, napravljena je u suradnji s radiom Enter Zagreb, predstavljenog od DJ reprezentacije koju čine DJ Don Tom, DJ Indy, Joe 2Shine, Bad Kid i The Trixx. Rezidenti brojnih klubova i tuluma po državi donijet će hitovi na potezu od hip hopa i trapa, pa sve do disca, house i EDM-a te obilježiti prvi veliki ovogodišnji laguna party u Stella Marisu.  

Od danas cijene festivalskih ulaznica iznos 449 kn. Kako je najavljeno ulaz na nulti dan za sve stanovnike Umaga je besplatan, a sve što trebaju je pokazati osobnu na festivalskom ulazu.