Dnevne ulaznice za drugi dan INmusic festivalarasprodane su!

Drugi festivalski dan ugostiti će impresivnu listu glazbenika – Kings of Leon, Alt-J, Repetitor, The Strange, Kel-Assouf, Public Service Broadcasting, Gatuzo, Them Moose Rush i mnoge druge. Sva ova sjajna strana i domaća glazbena imena koja će nastupiti u istom festivalskom danu izazvala su izniman interes publike te rasprodala dnevne ulaznice za drugi dan INmusica #12!

U prodaju će uskoro biti pušten i posljednji kontingent festivalskih ulaznica, a sukladno iznimno dobroj prodaji ulaznica, ove godine očekuje se kako bi festival mogao biti potpuno rasprodan i to sva tri festivalska dana. Već sada se može zaključiti kako će ovogodišnje izdanje INmusic festivala oboriti dosadašnje rekorde posjećenosti te zasigurno još jednom ostvariti izvrsne turističke rezultate. Zahvaljujući INmusic festivalu u Zagrebu će biti ostvareno više od 72 tisuće noćenja uz prosječnu dnevnu potrošnju od najmanje 100 eura po osobi što je ukupno oko 7.2 milijuna eura koje će se sliti u državni i gradski proračun.

Studenti i đaci samo u Dirty Old Shopu u Zagrebu do subote 27.5. u 14h mogu ostvariti popust od 50kn pri kupnji festivalske ulaznice! Organizatori također upozoravaju na mogućnost pojave lažnih ulaznica te savjetuju da se ulaznice za INmusic festival #12 kupuju isključivo na navedenim službenim prodajnim mjestima budući da će se samo s važećim ulaznicama moći ući na festival.

Od 19. do 21. lipnja na zagrebačkom jezeru Jarun uživat ćemo uz neka od najatraktivnijih glazbenih imena današnjice - Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Orchestra Baobab, Booka Shade, Danko Jones, Public Service Broadcasting, i mnogi drugi.