'Gombalište' - mjesto u kojem se spaja duh i tijelo

Ples i osmijeh liječe, moto je zanimljive dvorane za vježbanje simpatičnog imena – Gombalište. Mnogo radionica, događaja, druženja i projekta plan su skupine instruktora koje vodi Nives Pandža.

Ples i osmijeh liječe, moto je zanimljive dvorane za vježbanje koja nosi simpatično ime – Gombalište. Mnogo radionica, događaji, druženje i projekti plan su skupine instruktora koje vodi Nives Pandža. Zdravstvena radnica više od 30 godina svoje znanje posvećuje zdravom tijelu i duhu. Bistar um izvor je nadahnuća, smiren duh otvara sva vrata a zdravo tijelo život čini kvalitetnijim. Jednostavno, zar ne? Trudom, voljom i dobrim planom Gombalište je počelo s radom 2008. Osnovana je udruga 'Um, duh, tijelo – Gombalište' i suvremena bajka o kompleksnom spoju uma i tijela uspješno ostvaruje svoj plan.


Gombalište je otvoreno svima, a pilates s loptom koji smo snimali posvećen je osobama starije dobi. No s loptom mogu vježbati svi. Jedan je to od rekvizita kojima se uspješno provode mnoge vježbe za fleksibilnost i jačanje tijela.

No BUN (Budućnost u nama), projekt koji Gombalište razvija, promicanje je druženja, prijateljstva i tolerancije kroz sport, ples i ostale aktivnosti u čast pokojnog profesora Mirka Relca, počasnog predsjednika Hrvatskog saveza sportske rekreacije 'Sport za sve'. Svrha ovog projekta je povezivanje i spajanje različitosti.

I vjerujte to funkcionira! Ples, kreativnost, vježbanje donosi dobrobit ovoj zajednici koja ga rado dijeli s drugima.