P. Diddy - najbogatiji među slavnima, s godišnjom zaradom od 130 milijuna

P. Diddy je zauzeo prvo mjesto na novoj Forbesovoj listi sto najbogatijih slavnih ljudi, ispred Beyonce i autorice Harryja Pottera, J. K. Rowling.

P. Diddy
pravim imenom Sean Combs, na početku karijere poznat kao Puff Daddy, zaradio je između lipnja 2016. i lipnja 2017. oko 130 milijuna dolara zahvaljujući zadnjoj turneji Bad Boy Family Reunion, objavio je u ponedjeljak časopis Forbes. Na drugom mjestu je pjevačica Beyonce sa 105 milijuna dolara, uglavnom zarađenih na turneji krajem 2016. koja joj je donijela oko 250 milijuna dolara bruto. Dodaju li se tome prihodi njezina supruga Jay Z-ja koji je na 55. mjestu ljestvice sa 42 milijuna dolara, par koji očekuje rođenje blizanaca, izbija na vrh ljestvice.
Na trećem je britanska književnica J. K. Rowling koja je svojom novom uspješnom pričom Harry Potter i prokleto dijete te filmu Fantastic Beasts zaradila 95 milijuna. Na ovoj ljestvici, kao i svake godine, najviše je američkih 'celebrityja' i veoma je raznolika: od športaša kao što je igrač Real Madrida Cristiano Ronaldo (peto mjesto, 93 milijuna) i superzvijezda NBA-e LeBron James (deseto, 86 milijuna) preko Kim Kardashian (47. mjesto, 45,5 milijuna) do glumaca poput Toma Cruisea. Najmlađa na listi je Kylie Jenner, devetnaestogodišnja sestra Kim Kardashian, 59. na ljestvici. Najdugovječniji je Paul McCartney koji je na 32. mjestu s 54 milijuna, aktivan i u svojoj 74. godini. Guns N'Roses su zauzeli 11. mjesto s 84 milijuna.