Rasprodan INmusic festival

Za 12. izdanje INmusic festivala više nema festivalskih ulaznica u pretprodaji! Prvi je to puta u povijesti održavanja festivala te ujedno i potvrda njegove atraktivnosti, kako kod domaćih, tako i kod stranih posjetitelja.

Publika je prepoznala i nagradila trud i kvalitetu INmusic festivala, a to su učinili i brojni svjetski mediji među kojima se posebno ističe priznanje NME (New Musical Expressa) koji je INmusic uvrstio među dvanaest najpopularnijih festivala na svijetu, uz bok  Glastonburyu i Coachelli.

Festivalski kamp u trajanju od sedam dana će također uskoro biti rasprodan. Više od 95% festivalskog kampa čine inozemni posjetitelji iz preko 60 zemalja svijeta. Time se u vrijeme održavanja festivala i osnažuju turistički rezultati kontinentalne Hrvatske u predsezoni.

Podsjetimo, INmusic festival #12 održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na zagrebačkom jezeru Jarun, a uveličat će ga neka od najatraktivnijih glazbenih imena današnjice; Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Orchestra Baobab, Booka Shade, Danko Jones, Public Service Broadcasting i mnogi drugi.