Krankšvester i Filip Motovunski na Reunited festivalu u Valpovu

Treći Reunited Festival koji se održava na atraktivnoj lokaciji Dvoraca Prandau-Normann u Valpovu, jedanog od najstarijih i najvećih dvoraca u Slavoniji. Festival počinje danas strip izložbom lokalnog umjetnika te ARTbeat izložbom stickera u kojoj su sudjelovali umjetnici iz cijeloga svijeta.

Festival traje do nedjelje, a bit će upotpunjen zanimljivim radionicama tijekom dnevnog programa - izrada svijeća, žonglerska radionica, DJ radionica te bogatim večernjim glazbenim programom. Kroz tri dana raznovrsnog glazbenog programa na tri stagea nastupit će neka od najpoznatijih imena hrvatske hip-hop, dub i elektronske glazbene scene. Glazbeni program je kao i prijašnjih godina upotpunjen zanimljivim edukativnim i zabavnim radionicama, Chill zonom i besplatnim kampom za sve posjetitelje.Vrata ove jedinstvene lokacije otvaraju se u četvrtak uz strip izložbu lokalnog umjetnika Dražena Brkića, ARTbeat izložbu stickera te glazbeni program uz Revolt DJ*s, Rebel Station Soundsystem i koncert valpovačkog benda Bikini Motel.

U petak su na dnevnom programu Radionica izrada svijeća i Žonglerska radionica koju vode članovi KM Garaža. Kroz večernji program na Open air stageu šire se samo pozitivne vibracije uz One Dread, Waitapu i Dubolika, dok će na Electro stageu prevladavati tech i house ritmovi za koje su zaduženi Khari, Dalko, Yolo, Fixell, Ante MM te Bronski & Herya. Rebel Station stage specifičan po dub zvuku ugošćuje Slavonija Vibes Syndicate, Richo Meets Khalou i Homegrown sound.

U subotu su na dnevnom programu DJ radionica i predstava za djecu kazališnog glumca i redatelja Ivana Kristijana Majića. Subota će svojim večernjim programom zasigurno privući najviše posjetitelja s dva široj publici dobro poznata izvođača. Na Open Air stageu nastupit će trenutno najpoznatiji DJ u Hrvatskoj Filip Motovunski te prepoznatljivi i jedinstveni porno-rap dvojac Krankšvester. Uz njih, tu su jednako dobri izvođači Vanja & Nešvil Funk, MC Rima te Tin Arbutina & Syndrome. Electro stage će se tresti uz drum and bass i neurofunk uz Maxa, Nobrua, Olivera, Bass Expirience i jedno od jačih imena hrvatske DNB scene Kodina. Rebel Station Stage nastavlja u istom tonu uz Rebel Station, Unity Sound i Jahstice Sound. Više informacija o festivalu pronađite ovdje.