Upoznaj novi jezik, novu kulturu i nove prijatelje

Projekt 'World in The City' u Zagrebu se održava po 6. put, a organizira ga zagrebački odbor najveće međunarodne organizacije mladih, AIESEC koji ima više od 100 000 članova, a djeluje u 126 zemalja.

Ovim se projektom otvara mogućnost učiti strani jezik od izvornih govornika. Tečajevi će se održavati 3 puta tjedno na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu od 19. lipnja do 22. srpnja. Uz standardne tečajeve engleskog, španjolskog, francuskog, talijanskog, ruskog i portugalskog jezika, ovog ljeta nudi se i tečaj poslovnog engleskog, kineskog, arapskog i turskog . Svaki će se tečaj odvijati na 3 stupnja - početni, napredni i konverzacijski. Grupe se sastoje od 25 polaznika, a praktikanti potiču otvorenu komunikaciju i razmjenu iskustava i kultura.

Izvornog se govornika dovodi s ciljem kvalitetnijeg učenja stranog jezika, približavanja kulture praktikanta te stjecanja internacionalnog iskustva. Upravo zato smatramo da je ovaj tečaj jezika poseban jer za simboličnu cijenu nudi ono što nijedan drugi tečaj ne može ponuditi. AIESEC u suradnji s UN-om ima za cilj promicanje kvalitetnog obrazovanja na globalnoj razini, što je razlog vrlo pristupačne cijene time omogučavajući velikom broju ljudi da pohađaju tečaj. Sve informacije možete naći na Facebook stranici projekta World in The City.