Ples za mame i djecu

U Gombalištu istodobno mogu vježbati i majke i djeca. Budući mali plesači vježbaju suvremeni ples, hip-hop, ali i vježbe istezanja, dok se mame posvećuju pilatesu.

Roditelji, rastrgani svojim i obvezama djece, često ne stignu posvetiti dovoljno pozornosti zdravom načinu života i vježbanju. Zato smo u Gombalištu našli rješenje, vježbati mogu i majke i djeca istodobno.

Zanimljivo je da je vrijeme za djecu podijeljeno u tri segmenta. Pa će budući mali plesači vježbati suvremeni ples, hip-hop, ali i raditi vježbe istezanja. Mame će se posvetiti pilatesu, no to ne znači da ne mogu uskočiti u hip hop koreografije. Svoje će znanje djeca pokazati na natjecanju, ali i na završnoj predstavi. I vjerujte nam, jako su dobri. Ugodno je dakako utrošiti vrijeme bez brige da ćete zakasniti po dijete ili da ne stignete vježbati.


Gombalište je inače osmišljeno kao mjesto osobnoga rasta i mjesto promjena loših navika u dobre. Treninzi su prilagođeni zahtjevima ljudi koji dolaze i velika se pozornost posvećuje djeci i odrastanju. Raspravlja se o prehrani i načinima koji poboljšavaju kvalitetu života i zato je Gombalište naš dragi suradnik u osmišljavanju rubrike Vježbajte s nama.