Već možete kupiti ulaznice za INmusic #13!

Nakon rasprodanog, trijumfalnog dvanaestog izdanja INmusic festivala, zbog ogormnog interesa publike u prodaju su već puštene ulaznice za ranoronioce za INmusic #13 koji će se održati od 25. do 27. lipnja 2018. godine na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun.

Prve fanovske ulaznice bile su puštene u prodaju na ulazu u INmusic festival #12 i u festivalskom kampu te su rasprodane u rekordnom vremenu.

Ulaznice za ranoranioce za INmusic festival #13 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa. Svima koji ne žele propustiti svoj najdraži festival - i to po najpovoljnijoj cijeni, preporuča se da svoju festivalsku ulaznicu osiguraju što prije, spreme ju na sigurno te prate festivalske najave koje će nesumnjivo razveseliti mnoge!

Publika iz cijelog svijeta oduševljena je uređenjem INmusic festivala te jedinstvenom atmosferom i sadržajima festivala. INmusicova replika Teslinog tornja ponosno stoji na Jarunu te je svojevrsni podsjetnik na prethodna sjajna festivalska izdanja, ali i svakodnevni poziv za nadolazeći INmusic #13. INmusicov toranj ponovo će zasvijetliti u čast velikim glazbenicima i ljudima koji čine svijet boljim i ljepšim. Nakon ovogodišnjeg rasprodanog, najposjećenijeg i najspektakularnijeg izdanja, INmusic festival raduje se novim izdanjima, novim izvođačima i još mnogobrojnijoj publici.