U prirodi se lakše vježba

Vježbanje u prirodi privlači mnoge. Odaberite šumu, jar ako i nemate para uvijek možete vježbati uz drvo. Pogledajte kako.

Robertu Kostešić već smo upoznali. To je ona krhka djevojka koja vitla automobilističkim gumama i od njih je napravila sjajan rekvizit. Ovaj put odvela nas je u Šijansku šumu u Puli. Ondje nam je priredila izvrstan trening i pokazala vježbe u dvoje. A ako baš nemate para, vježbe se mogu izvoditi uz drvo.
Vježbanje u prirodi privlači mnoge, no malo ih se odlučuje za to. Roberta nam je pokazala da je vježbanje u prirodi zdravo i praktično, ali i to da se mnogo vježbi može izvoditi izvan dvorane. Bila je to divna ženska grupa i moram vam reći, a to se i u prilogu vidi, izgledale su kao šumske vile!


Najprije su se malo zagrijale, zatim su slijedile vježbe snage i sve ono što radimo u dvorani izvelo se vani. Ako vas brinu ljudi, nemate razloga razmišljati o tome. Bilo je šetača, djece a u maloj rotondi sa strane vježbali su umirovljenici. Naravno bilo je i onih koji su se odmarali u travi i uživali u suncu i lijepom pogledu na naše vježbačice.

Dakle nema razloga za odustajanje, vježbajte s nama…