Festival zabavne glazbe Split 2017. u izravnome prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji

U subotu, 8. srpnja, pogledajte 57. izdanje Festivala zabavne glazbe Split 2017. na kojemu će nastupiti poznata imena zabavne glazbe koja će, ne sumnjamo i ove godine iznjedriti mnoge hitove. Prijenos festivalske večeri možete pratiti na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT - HTV 1) i na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT - HR 2) od 21.45  te s pomoću multimedijske usluge HRTi. Voditelji su Uršula Tolj i Duško Ćurlić.

Ovogodišnja trodnevna tradicionalna ljetna poslastica na splitskim Prokurativama započet će u četvrtak 6. srpnja koncertom sjajnoga Zlatana Stipišića Gibonnija. U petak 7. srpnja, na redu je dodjela novoustanovljene nagrade publike za hit godine nazvana Cesarica po jednome od naših najvećih  hitova. Ovu dodjelu gledatelji će moći pratiti u izravnome prijenosu na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT - HTV 1) od 21.30. Voditelji su Iva Šulentić i Duško Ćurlić.

Pjesme 57. izdanja Festivala zabavne glazbe Split 2017. bit će uživo predstavljene u subotu 8. srpnja uz izravni prijenos na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) i na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2). Urednik televizijskoga prijenosa je Željen Klašterka, redatelj Zoran Nikolić, a producent Petar Krešimir Peras. Prijenose će biti moguće pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi.

U emisiji Dobro jutro, Hrvatska o cijelom projektu govorili su direktor Splitskoga festivala Tomo Mrduljaš, Igor Ćutuk, glasnogovornik HRT-a i Željen Klašterka, urednik televizijskog prijenosa.