Završen novosadski "Exit"

Nastupom DJ Hardwella na glavnoj pozornici Petrovaradinske tvrđave kod Novoga Sada u ponedjeljak rano ujutro završen je ovogodišnji festival Exit koji je posjetilo više od 215.000 gostiju.

Organizatori jednog od najboljih glazbenih festivala u Europi mogu biti više nego zadovoljni jer pored rekordnoga posjeta s punim pravom mogu reći da je 18. izdanje Exita bilo i, kada se pogleda lista sudionika, najkvalitetnije do sada. Svaka od pet večeri obilovalaje nastupima najvećih svjetskih, regionalnih i domaćih zvijezda. U nedjelju, posljednje večeri festivala nastupio je i Masimo Savić na Fusion pozornici. Usprkos dolasku rekordnog broja posjetitelje, među kojima prednjače mladi iz zapadne Europe, mediji nisu kao prethodnih godina zabilježili teže nesretne slučajeve ili incidente.

Petodnevni Exit počeo je nastupom riječkih indie-rockera "Jonathan", dok je glavni događaj otvorenja festivala bilo gostovanje benda "The Killers". Exit karavana, kako ga nazivaju lokalni mediji, poslije krstarenja od Umaga i Sea Star festivala, preko Temišvara, odnosno Revolution festivala i Novog Sada, seli se u Crnu Goru, odnosno u Budvu gdje će od 13. do 15. srpnja biti održan četvrti po redu Sea Dance festival.