Quentin Tarantino priprema film o ubojstvima Porodice Charlesa Mansona

Quentin Tarantino raspravlja o tom projektu s poznatim glumcima, navodi časopis The Hollywood Reporter, a sam će napisati i scenarij. Časopis koji se poziva na neimenovane izvore tvrdi da je redatelj kontaktirao Brada Pitta (koji je radio s Tarantinom na 'Nemilosrdnim gadovima' 2009.) i oscarovku Jennifer Lawrence.

Legendarni producenti Harvey i Bob Weinstein, koji su surađivali s Tarantinom na njegovim zadnjim filmovima, također će biti dio projekta, izvješćuje tjednik.
Snimanje bi trebalo početi 2018. iako još nije potpisan nikakav ugovor s distributerima. Charles Manson, u 82. godini još uvijek u zatvoru, bio je šef kalifornijske sekte zvane 'Porodica' koja je usmrtila nekoliko osoba, među kojima hollywoodsku glumicu Sharon Tate, koja je tada nosila dijete supruga Romana Polanskog.

Variety Magazine za ulogu Sharon Tate spominje Jennifer Lawrence i australsku glumice Margot Robbie. Brad Pitt bi mogao glumiti Vincenta Bugliosija, tužitelja koji je krivično gonio 'Porodicu'. U kolovozu 1969., Manson i njegove pristaše ubili su sedam osoba u dva dana.