Forestland, festival elektronske glazbe u šumi

Već petu godinu zaredom u srcu Međimurja održava se Forestland, festival kojeg iščekuju ljubitelji elektronske glazbe.  

Sve je počelo sasvim slučajno. Grupa entuzijasta, zaljubljenika u elektronsku glazbu željela je otići na Ultru u Split, u toj namjeri nisu uspjeli pa su organizirali festival kod vikendice – doslovno u šumi... i tako je nekako rođen Forestland. Smješten u prirodno bogat krajolik županije, sa sjedištem u Vučetincu, festival Forestland je već u samom startu okupio veliki broj zaljubljenika u elektronsku glazbenu scenu, izazvao iznimnu pozornost medija te postao jedan od najposjećenijih festivala. Svojim sadržajem nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a uz bogate inovativne tehnološke i animacijske sadržaje iz godine u godinu predstavlja najkvalitetnije elektronske glazbene izvođača iz republike Hrvatske i regije.

Nakon prve uspješnice 2013. i 2014. mnogobrojna publika prepoznala je kvalitetu i pozitivnu energiju Forestland programa. 2015. i 2016. pričali su priču u kolovozu, a ove godine svi ljubtelji elektronske glazbe trebaju rezervirati termin od 21. do 22. srpnja i biti u Međimurju.

Više o ovogodišnjem izdanje Forestlanda za Dobro jutro, Hrvatska otkrili su Saša Mikac, Krešimir Biškup i Nikola Horvat: