Gradonačelnik volonter i stomatolog obožava kuhanje i uzgajanje cvijeća

Doktor dentalne medicine Nenad Panian novoizabrani je gradonačelnik Dugog Sela koji je odbio primati plaću za tu funkciju. Zaljubljenik je u svoj grad, kuhanje i uzgajanje cvijeća.

U rodnoj kući u Dugom Selu posjetili smo nedavno izabranog gradonačelnika Nenada Panina. Kao doktor dentalne medicine često je u interakciji s ljudima, liječi ih, ali i sluša.

Upravo ga je komunikacija i ljubav prema istoj struci približila i sadašnjoj supruzi. Iako on ima kćer i sina iz prvog braka, a ona kćer. Pod istim krovom žive i slažu se. Dobar je i otac, a na sina i kćer prenio je ljubav prema stomatologiji.

Ne samo veseljem, već neposrednošću i iskrenošću doktor Panian kao neovisni kandidat osvojio je srca sugrađana. Dali su mu povjerenje da im bude gradonačelnik. A plaću za tu funkciju odbija, i obavlja je volonterski.

Osim brige za Dugo Selo i pacijente, doktor brine i o cvijeću a obožava i kuhati. Vrhunski je kuhar, tvrdi njegova supruga. 

Dugo Selo ima 20 000 stanovnika, sub-urbana je cjelina grada Zagreba. Ima prirodnih ljepota, pitomo je mjesto za život. Ima i gradonačelnika kojem ni plaća ne treba. I što reći? Palac gore za Dugo Selo!