Iva i Branko su putoholičari

Iva Mihalic Krčmar i njezin suprug Branko počeli su putovati još u studentskim danima. Na stranici Putoholičari objavljuju putopise, a među njima je i onaj s putovanja koje je trajalo 40 dana tijekom kojeg su obišli svijet.

Svijet je knjiga, a oni koji ne putuju čitaju samo jednu stranicu, rekao je sveti Augustin. Bračni par Iva i Branko dosad su pročitali na stotine stranica, a njihovoj knjizi putovanja još se ne nazire kraj. 

Četiri kontinenta, šest država, više od 50 tisuća kilometara. Sve to u samo 40 dana, koliko je trajao put oko Zemljine kugle ovih ljubitelja putovanja. 

Putuju nekoliko puta godišnje, a odredišta biraju prema cijenama. Neprestano prate akcije aviokompanija, a kad kupe najjeftiniju kartu, planiranje putovanja i službeno počinje.

Njihova stranica Putoholičari pravi je mali raj za sve ljubitelje putovanja. Na jedno su mjesto stavili sva njihova putovanja, fotografije, savjete kako pronaći jeftine karte i smještaj. Na Putoholičarima možete pročitati sve putopise ljudi koji su im se javili, možete pronaći savjete kako organizirati putovanje, kako pronaći suputnika ako nemate s kime ići na putovanje, recepte iz raznih zemalja svijeta...

Iva i Branko ovog ljeta idu u Aziju, a i ovo će putovanje, kao i sva prethodna, promijeniti njihove poglede na svijet.