'Zahuktalo' se Ljeto u Ozlju

'Zahuktalo' se Ljeto u Ozlju, manifestacija koja već drugu godinu zaredom donosi obilje dobre zabave i bogatih sadržaja u grad na Kupi kroz srpanj i kolovoz.

Koncertom u okviru programa Ljeto u Ozlju 2017, sjajni sisački surf-rock sastav The Bambi Molesters u subotu, 22. srpnja, premijerno će se predstaviti ozaljskoj publici, u društvu atraktivnih gostiju iz Argentine. Pridonijeli su razvoju i napretku surf-rocka, a brojni nastupi u cijelom svijetu, više puta bili su predgrupa američke skupine R.E.M., te priznanja domaće i inozemne struke i publike svrstavaju ih u red najboljih hrvatskih rock sastava svih vremena.

Njihovi gosti na koncertu u Ozlju bit će Los Freneticos iz Argentine, koji će predstaviti svoju verziju surf-rocka, uz svoje velike glazbene uzore. Koncert će otvoriti mladi sastav iz Vrhovca Zone Child, koji će prvi put u Ozlju predstaviti svoju zanimljivu verziju bučnog rock'n'rolla. Koncert će biti održan na Gradskom kupalištu u Ozlju s početkom u 21 sat, a ulaz je besplatan.

A što još posjetitelje očekuje u bogatom programu Ljeta u Ozlju za emisiju Dobro jutro, Hrvatska najavili su gosti Toni Šarić, voditelj Odsjeka za gospodarstvo i projekte Grada Ozlja; Andreja Sentigar, kostimirana Katarina Zrinski; Stjepan Bezjak, ravnatelj Zavičajnog muzeja Ozalj i Josip Stupić, autor stripa Čarobnjak iz Ozlja: