Priprema, poooozor...počinje CrikvArt

Jeste li spremni za smijeh kroz suze i zabavu kojoj se ne vidi kraj? Na fantastične ulične zabavljače, kakve ni oni s najbujnijom maštom ne mogu zamisliti? Ako su vaši odgovori na oba pitanja potvrdni, Crikvenica je vaša nezaobilazna stanica 21. i 22. srpnja.

Ulice, trgovi i rive tada će biti živopisne i uzbudljive pozornice na otvorenom, jer održavat će se četvrti po redu Festival uličnih zabavljača 'CrikvArt'. Male i velike posjetitelje će i ove godine zadiviti žongleri, muzičari, performeri, glumci, klaunovi, hodači na štulama, živi kipovi, ulični svirači i pjevači i drugi zabavljači. Simpatični, spontani i duhoviti, zabavljat će vas svojim neformalnim načinom umjetničkog izražavanja i impresivnim vještinama. Njihova jednostavna i topla komunikacija neće nikoga ostaviti ravnodušnim, a zahvaljujući njima, čak i sramežljiviji posjetitelji spremno izlaze na pozornicu i postaju dio programa.

Bit će nemoguće izbjeći kreativnu i pozitivnu energiju ovoga festivala pa će se mnogi zasigurno uključiti u zanimljivu radionicu 'Budi slikar na jedan dan!' ili ukrasiti lice zahvaljujući majstorima face paintinga. Oba će se dana od 19:00 do 23:30 h u centru Crikvenice održavati i Art sajam, na kojemu će izlagači predstaviti zanimljive i originalne proizvode.

'CrikvArt' će započeti veselim otvorenjem večeras u 20 sati na Trgu Stjepana Radića, uz dinamičan i zabavan hodajući performans na štulama, a zatim slijede 'Vivo sportivo show', cirkuski show 'Dream', 'Klaun Barabba Show' te glazbeni nastup grupe 'Greške'.

Subotnji program počinje u 20 h, a otvorit će ga 'Zvekanovski show'. Tijekom festivala će se na nekoliko lokacija u centru Crikvenice posjetitelji susretati s nesvakidašnjim i originalnim umjetnicima i zabavljačima, poput hodača na štulama, živih kipova, klaunova ili 'Kućnoga teatra Škripzikl' (pantomima i One-Man-Band 'Oujeeaaa!') te brojnih drugih, jednako sjajnih i zanimljivih performera.