S čime popuniti ormar na ljetnom sniženju

U tijeku su ljetna sniženja. Često na njima kupujemo sve i svašta samo zato što je jeftino, a onda se nerijetko pokaže beskorisno.

Kako vam se to ne bi dogodilo, ali i za sve one koji muku muče s time što im treba i što se isplati kupit na sniženjima, modni stilist Ivan Friščić u emisiji Dobro jutro, Hrvatska dao je prijedloge što je korisno kupiti na ovoljetnim sniženjima.

Ivan Friščić mladi je modni stilist, ali je već miljenik mnogih poznatih, između ostalih stilist je našoj predsjednici. Modno uređuje mnoge časopise, a trenutno je posvećen i modnom dizajnu.

Za ovo ljetno i ljetna sniženja Ivan predlaže kupnju klasičnih haljina, mini i skroz dugih suknji, sakoa u veselijim bojama, za muškarce lanene košulje dugih rukava i lanene hlače. Na plažu ovog ljeta, kako kaže Ivan, ne bi trebali poći bez kupaćeg kostima u bijeloj ili crnoj boji, a ljetni stil upotpunit će klasične polo-majice kratkih rukava koje se mogu nositi i zimi ispod sakoa, vestice… i kao nezaobilazni ljetni modni dodatak dobre sunčane naočale.