Upoznajte pobjednicu Elite model look Hrvatska

Petra Ugljarević ima samo 14 godina, a već nosi titulu Elite model look Hrvatske. Prestižno je to natjecanje na kojem su svoju karijeru modela započele i svjetski poznate manekenke poput Cindy Crawford i Gisele Bündchen.

Petra Ugljarević dolazi iz Osijeka, završila je 8.razored i ove godine pobijedila je na Elite model Looku – najprestižnijem svjetskom 'model search' natjecanju u kojem se traže dinamična mlada lica koje će zablistati na svjetskoj modnoj sceni. Još sam prošle godine gledala na internetu prijave za Elite model look, ali tada sam bila premlada pa sam pričekala do ove godine. Natjecanje je bilo super, upoznala sam ljude iz cijele Hrvatske, zbližili smo se, bilo nam je jako zabavno, ali nisam očekivala da ću dogurati toliko daleko. Bila presretna nakon regionalnog castinga u Osijeku, nisam očekivala da ću proći dalje, a pogotovo pobijediti, to mi je bilo veliko, ugodno iznenađenje

Princip Elite model looka je edukacije, ističe Marko Lovrić iz organizacije natjecanja. Uče se osnove hodanja i poziranja. U svjetskom izboru sudjeluje 35 zemalja, a top 15 djevojka u svijetu bit će one će podijeliti nagradu od 150 tisuća eura koju će odraditi u kampanjama, naglašava Marko. Natjecanje će održati u studenom, a do tada se Petra priprema u Osijeku. Naravno da nije jednostavno, ali mi svi koji smo se prijavili za Elite model look svjesni da je to naporan posao. Ipak  ja jedva čekam vidjeti što mi modeling dalje nosi u životu. Vjerujem da će biti puno izazova, no jako im se radujem, priznaje. Želi nastaviti redovno sa školovanjem, a ne želi odustati niti od učenja sviranja klavira. Unatoč početnoj brizi, koja još nije sasvim prošla, Petra ima i podršku roditelja.

S obzirom koliko je samouvjereno, a opet jednostavno stajala ispred naše kamere i tako lijepo govorila o svim izazovima koje si je postavila sa samo 14 godina ne možemo ne vjerovati da je pred Petrom Ugljarević blistava budućnost.