25. James Bond će se snimati u Dubrovniku

Britanski tabloid Mirror objavljuje kako će se 25. James Bond snimati u Dubrovniku. Njihov izvor kaže kako su producenti bili bijesni kad je bivši gradonačenik Dubrovnika razotkrio tu informaciju, ali da je ona točna.

Druge očekivane lokacije na kojima bi se film trebao snimati uključuju jug Francuske i Japan.

Daniel Craig prekršit će svoje svečano obećanje i ipak se vratiti ulozi Jamesa Bonda u filmu naziva 'Shatterland' koji će premijeru imati 8. studenog 2019. Novi film o Bondu temelji se na knjizi 'Never Dream of Dying' Raymonda Bensona, a Craig će se ovoga puta boriti protiv slijepog negativca.

Radnja počinje na jugu Francuske policijskim napadom na francuski filmski studio koji krene u pogrešnom smjeru i završi ubojstvima nedužnih ljudi. Agent 007  počinje vezu s filmskom zvijezdom Tylyn Mignonne za čijeg se supruga ispostavi da je povezan s Unijom. Slavni agent ima podvodni bliski susret sa smrću, juri poljima Korzike, neočekivano susreće starog prijatelja a na kraju se obračunava sa slijepim negativcem.

Scenaristi vjeruju da će film biti sjajan nastavak 'Spectrea' te se nadaju da će snimanje početi u Hrvatskoj potkraj godine.