Foto dani mladih u Karlovcu

Već treću godinu, otprilike u ovo doba, Karlovac je domaćin mladim europskim fotografima koji na Foto danima stječu nova znanja, izlažu  radove, i to ne samo u galerijama nego i na ulici, a publika na festivalu uživa i uz bogat glazbeni program.

Od 10. do 15. kolovoza u Karlovcu traju Foto dani mladih na kojima će biti i izabrane najbolje fotografije sudionika od 16 do 21 godinu. U sklopu Foto dana mladih bit će organizirane brojne radionice i predavanja, ali i koncerti.

Ovogodišnje izdanje festivala okupit će pedesetak sudionika sudionike u dobi od 16 do 21 godinu iz različitih krajeva svijeta (Crne Gore, Nizozemske, Srbije, Hrvatske, SAD-a, Španjolske, Italije) i po prvi puta postati međunarodni festival za mlade fotografe.

Osim natjecanja, sudionike očekuje bogat edukacijski, radionički, izložbeni i zabavni program, a u sklopu PickUp Music Festivala imat ćemo priliku ugostiti popularni Let3 i Jinxe!  ovogodišnje izdanje festivala bit će prepuno sadržaja i za Karlovčane. U sklopu foto dana mladih održava se i PickUp Music Festival koji će u 2 večeri ugostiti LET3, i skupinu u usponu Tight Grips, JINX, 4Head.