Izložba koncertnih rock fotografija Neno Belan i Fiumens

U srijedsu 16. Kolovoza u 20 sati u Galeriji Juraj Klović u Rijeci otvara se izložba koncertnih rock fotografija Neno Belan i Fiumens - “Jer je pjesma dio nas – mojih 10 godina”.

Anamarija Vartabedijan ovom izložbom obilježava deset godina prijateljstva i fotografiranja Nene Belana & Fiumensa, kojima je posljednjih godina i službeni fotograf. Na izložbi će se naći izbor od najboljih šezdeset fotografija velikog formata, koje su nastale na koncertima Nene Belana i Fiumensa (i Mediteranskog orkestra) u proteklih deset godina u Hrvatskoj i Srbiji u gradovima kao što su: Zagreb, Beograd, Kragujevac, Šibenik, Varaždin i Split.

Anamarija Vartabedijan je bila službeni fotograf i na dva velika jubilarna koncerta u Domu sportova, u Zagrebu, održanih 2016. godine povodom 30 godina karijere Nene Belana, te 2017. godine povodom 20 godina postojanja benda Fiumens. Osim fotografija benda i Mediteranskog orkestra, moći će se vidjeti i fotografije gostiju s ta dva velika koncerta: Josipe Lisac, Zorice Kondže, Maje Posavec, Massima, vokalne skupine Akvarel, Ivana Pešuta, Vlade Matulića

Izložba se priređuje povodom dvadeset godina zajedništva benda, te nagrade - Zlatni grb Grada Rijeke, koja je ove godine dodijeljena Neni Belanu i Fiumensima. Izložbu možete razgledati do 26. kolovoza.