Londonski DJ i producent Jax Jones stiže na Zrće

Londonski DJ i producent, nominiran za prestižnu nagradu Grammy, pokorio je glazbene ljestvice diljem svijeta svojim ultimativnih hitovima 'You Do not Know Me' na kojem je surađivao s mladom britanskom pjevačicom Raye te 'I Got You' s s Duke Dumontom. U klubu Aquarius na Zrću nastupit će u nedjelju, 13. kolovoza.

Ove godine objavio je singl s američkom pjevačicom Demi Lovato, a nešto prije sa njezinom najvećom rivalkom Selenom Gomez. Ovim suradnjama Jax se našao usred sukoba dvije američke pjevačice, koje svojim turbulentnim odnosom već godinama zabavljaju američke medije. Dvije mlade zvijezde su, naime, ili nerazdvojne ili se ne podnose, a sada ga fanovi Selene Gomez obasipaju hejterskim tweetovima te optužuju da je suradnjom s Demi izdao Selenu. Jonesu u svakom slučaju nije dosadno.

Svjetski poznati Britanac inspiraciju za svoje proslavljene hitove pronašao u širokom rasponu glazbenih pravaca. Odrastao je slušajući  rap, gospel, afro-beat i brojne druge žanrove te se još kao tinejdžer okušao u glazbenoj produkciji, ponajprije kao hip-hop producent, a danas pušta raznovrsnu glazbu koja je najbliža deep houseu.

Na svojoj 'rider' listi Jones nije tražio ništa specijalno - Grey Goose votku, tonic i red bull bez šećera, dva čista ručnika i - jedan par crnih Nike čarapa.