Singl Alena Đurasa uspješno plovi radijskim eterom

Natjecatelj 'The Voicea' Alen Đuras kojeg možemo slušati i u showu Volim Hrvatsku izdao je prvu pjesmu 'Dotakni mi lice'. Single je uspješno zaplovio radijskim eterom, a Alen glazbenim vodama.

Dalmatinac sa slavonskom dušom Alen Đuras kojeg smo upoznali u drugoj sezoni našeg glazbenog showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske gdje je osvojio treće mjesto uspješno je zapolovio estradnim vodama. Mladi je pjevač izdao prvi singl naziva Dotakni mi lice.

Čim sam čuo pjesmu odmah me dotakla u srce. Osjetio sam tu emociju makar je bila demo verzija. Siniša je rekao da ćemo napraviti aranžman kako je on to zamislio i kako bih ja nekako. Zadovoljan sam reakcijama, pjesma je jako dobro prihvaćena. Dobio sam jako puno dobrih komentara. Podršku sa svih strana. Neki su mi ljudi čak rekli da nisu očekivali tako nešto, ali da sam pogodio pravu pjesmu,  kaže Alen. Pjesma je u kratkom vremenu pronašla svoj put do slušatelja i glazbenih ljestvica, a za nju je Alen snimio i spot. Sniman je na zagrebačkom jezeru Jarun, a snimanje je bilo gotovo za jedna dan. Bilo je super. Filip Meštrović je snimao spot i ovim mu putem želim zahvaliti. Super smo to odradili iako smo imali problema sa suncem. Ne mogu gledati kad je jako sunce, jer imam osjetljive oči pa mi je to problem bio. Ali našli smo prostor gdje smo to ublažili… 

Alen je ove godine bio prateći vokal Jacquesu Houdeku na Eurosongu, a neki upravo njega vide kao našeg budućeg predstavnika na najvećem europskom festivalu. I Alen se jednog dana vidi u toj ulozi, a do tada radi na novim pjesmama, a jednu bismo mogli čuti već ove jeseni.