'Aj Cha', splitski festival posvećen Dini Dvorniku

Festival AJ CHA posvećen Dinu Dvorniku održava se na nekoliko atraktivnih lokacija u gradu Splitu od 18. do 20. kolovoza.

Festival je u suradnji s Danijelom i Ellom Dvornik kao nositeljicama autorskih prava zamišljen kao podsjetnik na Dina Dvornika, velikog glazbenika našeg doba i njegovu bezvremensku glazbu.

U sklopu festivala nastupit će brojni glazbenici, Dinovi kolege i prijatelje, poznati bendovi i DJ-evi koji sviraju ili puštaju funky glazbu te mladi talentirani glazbenici i DJ-evi.


Neki od izvođača koji će nastupiti na festivalu su: Marijan Ban & Diktatori i Neno Belan & Fiumens, Official tribute band Dino Dvornik s Nikolom Marjanovićem, Jinx, Songkillers i mnogi drugi, ali i gosti iznenađenja.

Tijekom trodnevnog festivala, pozornice će biti raspoređene diljem Splita, a glavni će se koncert održati 20. kolovoza na Starom placu. Grad će sigurno prštati pozitivnom energijom, a što sve možete očekivati na festivalu za Dobro jutro, Hrvatska govorile su Diana Tomić i Martina Radovčić, organizatorice festivala 'Aj cha':