Znate li kakv je boho stil?

Marijana Bogdanić Ćosić, dizajnerica iz Zagreba zahvaljujući svojim radovima objavljenim na društvenim mrežama postala je poznata u cijelom svijetu. 
 
Diplomirana inženjerka agronomije, Marijana Bogdanić Ćosić, za sebe kaže da je oduvijek bila umjetnički tip. Stoga je kratko radila u struci i potpuno se posvetila  onome što najviše voli. Počela sam se baviti izradom nakita. Zapravo prvo sam počela izrađivati narukvice koje su posebne po tome što su heklane i mogu u sebi sadržavati što god poželim, od perlica, kristala do raznih detalja… 

Svaku je narukvicu  fotografirala i podijelila na društvenim mrežama. No nije stala samo na narukvicama. Počela je izrađivati i ogrlice i sandale. Samim time počela je i njezina dizajnerska boho priča. Sandale sam počela nedavno izrađivati jer su se meni svidjele sandale s pomponima i resicama i htjela sam ih izraditi za sebe. Kako sam ih slikala i stavila na Facebook stranicu Boho Fairytale, mnogi su vidjeli te sandalice i zatražili me da injima izradim slične po željama
  
U vrlo kratkom vremenu njezin bajkoviti boho stil prepoznale su žene iz cijelog svijeta. Boho stil mi se sviđa još iz srednje škole kada sam slušala takvu vrstu muzike rock 60-ih, hard rock, tada se nosio takav nekakav stil… Slala sam i u Ujedinjeno Kraljevstvo cipelice, u Poljsku, iz Dubaja su mi se javili, za Njemačku imam već par narudžbi. Zapravo me najviše razveselilo i iznenadilo što osobe koje su već nešto naručile ponovno naručuju. To govori koliko im se zapravo sviđa, od narukvica do sandalica …  Sve izrađuje ručno. I sve je unikat. Stoga ne postoje dva para posve jednakih sandala koje su trenutačno najtraženije. I to većinom u ružičastim, srebrnim i sivim bojama.  Za izradu samo jednog para Marijani su potrebni sati i sati sjedenja za stolom – nizanja, šivanja, bojenja; što itekako veseli njezinu djecu – Ledu (2), Franku (5) i Noela (10). 
 
Za jesen će Marijana početi izrađivati gležnjače i čizme u boho stilu. Kaže, vjerojatno i torbice. Mnogo je planova. A sudeći prema odličnom startu, mnogo je i onih koji već nestrpljivo čekaju da ih i realizira.