'Glas sa juga' dobio spot

Goran Karan snimio je spot za novu pjesmu 'Glas sa juga'. U svom pretrpano rasporedu ovoga radnog ljeta, našao je slobodno jutro za dolazak u emisiju Dobro jutro, Hrvatska.Goran je u novoj ljetnoj pjesmi zapjevao splitskoj 'Merlinki'. U spotu je ugostio Martinu Mijić, Splićanku poznatu po svojoj zaljubljenosti u modu sredine 20. stoljeća. Simpatična plavuša u svojim ormarima krije više od 450 haljina, a snimanje koje je potrajalo nekoliko dana, na lokacijama Splita i Šibenika proteklo je u vrlo ugodnoj atmosferi.

Redatelj spota je Željko Petreš, s kojim Goran surađuje još od 1998. i hita 'Kazna mi je što te ljubim' pa sve do 'Štorije' iz mjuzikla Naša bila štorija. Glazbu i tekst za 'Glas s juga' potpisuje sam Goran Karan, a aranžman Nikša Bratoš.Za Gorana je ova godina bila izuzetno zahtjevna. Nakon višegodišnjeg rada koncertna promocija mjuzikla 'Naša bila štorija' zaživjela na splitskim Gripama i u zagrebačkoj Ciboni, a izašao je i istoimeni album.
Goran ljeto provodi radno, svakog tjedna ima nastup ili koncert u nekom drugom mjestu, a ovo ljeto održat će i pet koncerata u Slovačkoj te još jedan u rujnu u Bratislavi. U emisiji je uz gitaru otpjevao i akustičnu verziju nove ljetne pjesme 'Glas s juga':