Prijavite se na Startup Factory Zagreb

Ako imate odličnu ideju, mladu tvrtku, ali ne znate točno kako i odakle krenuti  - pravo je vrijeme da se prijavite Startup Factory Zagreb.

Startup Factory Zagreb je pokrenut s ciljem osnaživanja sustava koji potiče razvoj startup poduzetništva i izgradnju održivog te uključivog razvoja grada kroz pametna rješenja. Razvojna agencija Zagreb – TPZ nastavlja pozitivan trend educiranja i usavršavanja poduzetnika u Zagrebu kroz niz aktivnosti.

'Prijaviti se mogu timovi ili mlade tvrtke osnovane prije maksimalno godinu dana koje razvijaju smart city rješenja. Prošle godine smo bili fokusirani na pametan turizam. Ove godine smo to proširili na – mobilnost, energiju, energetiku i smart living – odnosno rješenja koja su namijenjana osobama starije životne dobi kako bi im život u urbanim sredinama bio lakši i ugodiniji', istaknuo je Frane Šesnić, direktor Razvojne Agencije Zagreb.

U Tehnološkom parku na zagrebačkom Velesajmu trenutačno je 30-ak tvrtki, a do kraja godine očekuje se da će ih biti 100-njak. Mlade tvrtke i timovi mogu se prijaviti na desetodnevni program u kojem će imati priliku raditi s domaćim i međunarodnim stručnjacima i na taj način dobiti znanja i vještine koje će im pomoći u realizaciji njihovih ideja i plasmanu na globalno tržište. Više informacija potražite na startupfactory.tehnopark.hr.