Novi modni trend – šljokice na jeziku

Svjetlucavi jezik je novi modni trend među djevojkama koje vole šljokice. Nakon ukrašavanja stražnjica i grudi, obožavateljice svjetlucavih ukrasa odlučile se urediti i unutrašnjost svojih usta.

Trend je nastao sasvim slučajno dok je australska kozmetičarka Jacinta Vuković pokušavala nanijeti šljokice na usne, ali završile su na jeziku. Pomislila sam kako grešku trebam prihvatiti i staviti fokus upravo na jezik, napisala je na Instagramu.

Šljokice na jeziku otada su postale hit među njenim kolegama kozmetičarima, ali i zaljubljenicima u šljokice kojima su svjetlucava usta neizbježan modni detalj. Međutim, istovremeno se pojavila zabrinutost da bi ovaj trend mogao uzrokovati zdravstvene probleme. jer gutanje šljokica može izazvati probleme s probavom, bolove u trbuhu i zatvor.

Nisu bezopasne ni za okoliš, jer su od mikro plastiku koja sadrži kemikalije i opasne bakterije koje mogu završiti u vodi i hrani. Želite li ipak svjetlucavi jezik, možete koristiti jestive šljokice koje se koriste za ukrašavanje torti.