Večeras pop spektakl Duran Durana na Šalati

Duran Duran, jedan od najvećih pop bandova svih vremena i miljenici domaće publike, vraćaju se u Zagreb nakon dugih 16 godina, u omiljeni koncert prostor na Šalati. 

Sa sobom donose svoju bezvremensku kolekciju hitova. Domaća publika imat će ih prilike vidjeti Duranovce na velikom ljetnom open air spektaklu u utorak, 29. kolovoza na Šalati.

Zagrebački koncert grupe Duran Duran jedinstven je nastup ovih pop divova ne samo u hrvatskim nego i u europskim okvirima. Bit će to njihov jedini samostalan koncert ove godine na Starom kontinentu, posebna večer u kojoj će nastupiti sami, bez predgrupa i s najdužim setom odsviranim u 2017. godini.
Sve je spremno za nastup Duran Durana
Set lista benda najviše će se naslanjati na bezvremenske klasike poput Wild Boys, A View To A Kill, Come Undone, Is There Something I Should Know?, Notorious, Ordinary World, Hungy Like The Wolf, Girls On Film, Save A Prayer, (Reach Up For The) Sunrise i megahit Rio, kojim obično završavaju program. Sjajan aktualan studijski album 'Paper Gods' kojeg je bend objavio 2015. godine svoju satnicu na pozornici dobiva kroz zapažene singlove Pressure Off, Last Night In The City i naslovnu pjesmu izdanja. Hitove iz autorske tvornice Simona Le Bona, Johna Taylora, Nicka Rhodesa i Rogera Taylora i danas čine okosnicu koncertnih set lista.Vrata stadiona Šalata otvorit će se u 19:30, a nastup Duran Durana započinje točno u 21:15. Vlasnici Fan pit i VIP ulaznica svoje će karte morati zamjeniti za narukvice i to na vidljivo označenim punktovima unutar stadiona. Od 16 sati za promet će biti zatvorene ulice Šalata i Rubetićeva od križanja s Vončininom. Navedenim ulicama će moći prometovati samo vozila s dozvolom i stanari. Zbog mnoštva upita posjetitelja posebno se ističe da, osim akreditiranim medijima, neće biti dopušteno unošenje opreme za audio i video snimanje te prijenos (profi i poluprofi fotoaparati, kamere, tableti…) na prostor stadiona Šalata.