Zuckerberg dobio drugu kćer, društvenim mrežama zanimljivije njezino ime

Utemeljitelj Facebooka Mark Zuckerberg u ponedjeljak je na svojem Facebook profilu objavio da je njegova supruga Priscilla Chan rodila drugu kćer kojoj su nadjenuli ime August, što je pokrenulo lavinu duhovitih, ali i malicioznih komentara.

Uz emotivno pismo koje su roditelji uputili August, kako su napravili i po rođenju prve kćeri, Mike je podijelio fotografiju sa suprugom, starijom kćeri Maximom i novorođenom kćeri August. Precizan datum rođenja nove bebe nije naveo.

Uz brojne čestitke pod Zuckerbergovom se objavom mogu pročitati i komentari poput "Kako ćemo je nazvati? Hm, koji je mjesec? Kolovoz! Eto imena" ili "Je li joj srednje ime ponedjeljak?", "Zamislite da se rodila u listopadu". No ima i onih Zuckerbergovih fanova koji su stali u obranu imena djevojčice uz objašnjenje da joj je ime biblijsko te da znači 'poštovana, uvažena, posvećena".

Zuckerberg je nedavno najavio kako po rođenju drugog djeteta planira uzeti dvomjesečni roditeljski dopust za očeve. Isto je napravio i nakon Maximina rođenja.