Najpoznatiji Beatles Tribute Band - The Backwards uživo u Dobrom jutru

U produkciji slavnoga Wayna Fowkesa s bandom The Backwards iz grupacije McCartney i uz pratnju dvadesetčetveročlanog orekstra, Zagreb u listopadu očekuje Beatles spektakl.

13. listopada u zagrebačkom KC Dražen Petrović bit će izveden međunarodni glazbeno-plesni i vizualni pop rock spektakl 'Remember Yesterday' - The Beatles Story. Kroz glazbu Beatlesa u pravom koncertnom ozračju, potkrijepljenu s vrhunskom zvučnom i vizualnom scenografijom te plesnom produkcijom, poznati The Backwards provest će kroz priču jedne od najvećih svjetskih rock skupina svih vremena, Beatlesa.

Projekt je nastao pod redateljskom palicom slavnog britanskog redatelja i scenografa Waynea Fowkesa. Nastupit će poznata glazbena skupina The Backwards, vrhunski Beatles tribute band koji potpisuje McCartney grupacija u vlasništvu poznatog Beatla Paula Mc Cartneya.Uz The Backwards nastupit će i Royal Symphony Orchestra, koji je poznat po sudjelovanju velikih svjetskih produkcija kao što su Jesus Christ Superstar, Musical Classics, Abba i Simfonie, Fantom u Operi i drugih, vođen pod dirigentskom palicom Piotra Oleksiaka. 

U spektaklu 'Remember Yesterday' - The Beatles Story bit će dočaran duh vremena i prostora sa posebnim audio vizualnim efektima. Kostimografija skupine će biti identična originalnoj iz svih njihovih razdoblja, kao i sami instrumenti te način sviranja The Beatlesa. Priča će započeti u legendarnom klubu Cavern, gdje su Beatlesi započeli svoju karijeru i zasjeli na sam vrh svjetske glazbene scene svih vremena. Za vrijeme izvođenja posebnih glazbenih točaka The Backwardsa i Royal Symphony Orchestra, publika će imati priliku vidjeti i nastupe vrhunskih plesača na svjetski postavljenoj sceni popraćene sjajnim svjetlosnim i vizualno - digitalnim efektima.


The Backwards, jedna od najboljih, ako ne i najbolja, svjetski poznata tribute skupina The Beatles dolazi u Zagreb, a djeluje pod okriljem McCartney grupacije i Paula McCartneyja, što već dovoljno govori o samom bendu.
Za njima je bogata karijera  jedne od najslavnijih glazbenih skupina, koji prenose taj živi duh legendarnih Beatlesa na scenu. Njihovo dugogodišnje iskustvo i uspjeh na glazbenoj sceni u cijelom svijetu garantiraju perfektan glazbeno scenski nastup. Beatlese će predstaviti u različitim vremenima, u posebno napravljenim kostimima koji prate svaku etapu glazbenog djelovanja Beatlesa.

Zagrebačku publiku 13. listopada očekuje spektakularno iskustvo uz vrhunske glazbenike u neponovljivoj atmosferi legendarnih pjesama grupe Beatles.