Mladen Grdović: 'Sve 'štima' i privatno i poslovno'

Kada je snimio prvu ploču, zašto ne voli avione, koji su mu glazbeni uzori -na ta, ali i druga pitanja, uz ona neizbježna o privatnom životu i braku, u emisiji Dobro jutro, Hrvatska odgovorio je Mladen Grdović.

'Bio sam mlad, imao sam 15 godina i tada me zvao Đorđe Novković da dođem snimiti ploču. Ja tada nisam znao tko je on. Tata me doveo u Zagreb. Mislim da se prva ploča zvala 'Između poljubca dva'., ispričao je Mladen Grdović i dodao kako se u djetinjstvu bavio i veslanjem i kako je osvojio više od dvadeset medalja, ali da je ljubav prema glazbi ipak bila jača.
Tajne glazbenog uspjeha i duge karijere nema, istaknuo je i dodao kako je potrebno mnogo rada i truda.:'Ja imam više od 450 pjesama. Preporučio bih mladima da se više posvete na glazbi i skladanju. Jako cijenim mlade kantautore, poput Mie Dimšić, ali ima ih još'. Što se tiče glazbe i sluha tu sam ipak završio doktorat u glazbenom smislu tako da za svakoga mogu napisati pjesmu.'
'Puno puta sam bio drugi na Splitskom festivalu, ali kad osvojiš Grand Prix emocije prorade.',
osvrnuo se na prošlogodišnju pobjedu na 56. Splitskom festivalu na kojem je pobijedio s pjesmom 'Ostavljam vas moji najdraži' koju je izveo s klapom Munita.
Neizbježno pitanje je bilo ono o odnosu sa suprugom Brankicom koji nerijetko puni novinske stupce: 'Kod mene sve štima. Sve je u najboljem redu. Budite bez brige. Svaka kuća ima svojih problema, ali sve je u redu.'