Tram 11 najavili prvi koncert nakon 14 godina!

Ovo nije prvotravanjska šala – legendarni zagrebački rap dvojac Tram 11 na Martinje, 11. studenog, održat će koncert u domu sportova!

S obzirom na datum objave i činjenicu kako General Woo i Target nisu zajedno nastupili kao Tram 11 14 godina, mnogi su pomislili kako je riječ o šali. No, iščekivani koncert će održati u Maloj dvorani Doma sportova.

Popularni hip-hop dvojac osnovali su 1996. Godine Nenad Šimun (Target) i Srđan Ćuk (General Woo), te su bili jedni od prvih hip hop i rap glazbenika u Hrvatskoj. Sastav je nazvan prema zagrebačkom tramvaju broj 11. Svoj prvi studijski album Čovječe ne ljuti se objavljuju 1999., a album Vrućina gradskog asfalta izlazi godinu dana kasnije. Godine 2003. objavljuju kompilaciju najboljih pjesama nazvanu „Tajna crne kutije (The Best Of)“.Sastav se raspao 2003. te su nakon toga General Woo i Target objavili nekoliko samostalnih albuma. Početkom 2017. godine na zagrebačkom koncertu Generala Woo-a u Zagrebu gostovao je Target te su zajedno pjevali njihove hitove, poput Velikani i Kaj Ima Lima. Sjajan odaziv publike doveo je i do najavljenog ponovnog koncerta.