Vatra predstavila spot za pjesmu 'Sekvoje' u Dobrom jutru

Nakon dvije godine, Vatra je objavila novu pjesmu kao najavu svog novog, desetog po redu, albuma 'Briga za zdrave oči'. Premijera spota za pjesmu 'Sekvoje' bila je u emisiji Dobro jutro, Hrvatska.
Autor pjesme je Ivan Dečak. Dok režiju spota potpisuje Filip Filković Philatz s kojim je Vatra već ostvarila uspješnu suradnju. Stalni suradnici benda, Jura Ferina i Pavle Miholjević, dvojac iz Svadbasa, zaslužni su za produkciju i miks.
'Gledao sam dokumentarac o sekvojama i učinile su mi se zanimljivima. Sekvoje su grandioizne, dugovječne u uvijek se probiju do sunca. Mi smo u svemu tome nebitni i u zadnje vrijeme 'oblačni'. Ovo je pjesma o međuljudskim odnosima, o dugim vezama u kojima si idete na živce, a zapravo se još uvijek volite. Ja uglavnom pišem o ljubavi i unutarnjim previranjima pa to uglavnom završi na albumu u pjesmi', ispričao je Ivan Dečak i najavio novi 10. album.
'Živimo u vremenu kada se albumi više toliko ne kupuju. Dogovorili smo se da ćemo pustiti nekoliko singlova da ljudi 'upoznaju' materijal. Pa ako im se svidi, onda će ga kupiti. Ako ne, znat ćemo na čemu smo', dodao je Dečak i rekao kako su se prilagiodili vremenu u kojem živimo.