'Osmijehom do zdravlja'

U srijedu, 13. rujna, glumci zagrebačkog kazališta Žar ptica, Mali i veliki Medo odlaze u posjet malim bolesnicima u bolnicama i u sljedećih tjedan dana uveseljavat će im bolničke dane.

Tradicionalna humanitarna akcija Gradskog kazališta Žar ptica 'Osmjehom do zdravlja', ove se godine 17. put održava od 13. do 20. rujna, a od prošle godine je postala regionalna.

Prvu predstavu 'Ti i ja mali medo' izvest će u 10 sati na Odjelu pedijatrije, a u 11.30 osmijehom će pokušati uljepšati bolničke dane djeci na Odjelu onkologije. 15. rujna u 10 sati predstavu će izvesti u Dječjem dome u Nazorovoj, a 18. rujna u 15 h na Dječjem odjelu Opće bolnice Vraždin. Dan poslije u 12 sati predstava se igra u Dječjem odjele Opće bolnice Zabok, a 20. rujna u 11 sati na Onkološkom dječjem odjelu na Institutu za tumore.

Ravnatelj Gradskog kazališta Žar ptica Drago Utješanović te glumci Vesna Revenšćak LozićBerislav Tomičić u emisiji Dobro jutro, Hrvatska najavili su ovogodišnju 17. akciju 'Osmijehom do zdravlja':