BIT'FIT – program zdravog mršavljenja

Jedan od mojih omiljenih razgovora je kako smršavjeti. Vjerujem da ste primijetili koliko se vremena i novca troši na nevjerojatne dijete, čudotvorne pripravke! Istina je uvijek bolnija, ali i jednostavnija. Smanjiti se treba unos kalorija, a povećati potrošnja.No to nije lako. Jer treba čvrsta volja, a tu najčešće pokleknemo! I zato smo u Pump 'n' Jumpu u Puli dobili nove informacije kako promijeniti navike uz pomoć ekipe koja vas savjetuje o prehrani, vježbanju i specifičnim problemima. Viši fizioterapeut Sanel Hrvatin osmislio je novi način vježbanja posvećen osobama s prekomjernom tjelesnom masom. U tomu mu je iskustvom i znanjem pomogla trenerica Larisa Drinković Škalic, a Iva Finderle, magistrica nutricionizma, osmislila je personalizirane jelovnike za svakog pojedinačno. Rezultati su izvrsni.

Program uključuje mnoge radionice na kojima se i kuha i savjetuje. Naravno tu je i međusobna potpora grupe pa smo zatekli sve sama nasmijana lica. Trening je niskog intenziteta, vježbe prilagođene, program povezan.

I još je nešto vrlo važno. Ovdje ne postoji vremenski rok. Uvijek se stignete priključiti i dobiti svu potrebnu pozornost.