Drugi Zagreb Burger Festival

Na sveopće veselje svih ljubitelja hamburgera, danas počinje drugi Zagreb Burger Festival. Fini miomirisi razigrat će vaše okusne pupoljke na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od danas do 24. rujna. Tajnu najboljeg burgera i hamburgera otkriva u Dobrom jutru Ivana Debeljak.

Kreativni studio Kokoš ili jaje dovodi 10 burger barova iz Zagreba, Splita, Fažane, Pule i Dubrovnika. Iz Zagreba dolaze prošlogodišnji pobjednik Submarine, kultni RougeMarin, popularni Kitchen&Grill Plac, restoran s tradicijom Maredo, vege oaza Green Point te uvijek pun ideja 50 Burgers&Champagne Bar. Morske mirise i okuse uz originalnu riblju ponudu donosi Barba iz Dubrovnika. Na gurmanskim valovima iz Istre stižu kreativni Arboretum Pub i inovativni Mason, a iz Splita vesela ekipa Toto’s Burger Bara.

Osim burgera, bit će tu i pet barova, od kojih jedan na kotačima. Na Spice&Health Districtu posjetitelje očekuju najzanimljiviji svjetski začini, autohtoni hrvatski proizvodi iz prve zagrebačke lounge trgovine i poneko iznenađenje.

“Nastavite laganim korakom do Grill zone – tamo caruje najbolji roštilj na svijetu, a kraj njega se udobno smjestio novi brand craft mesa s presočnim steakovima i ostalim slasnostrastvenim mesnim delicijama, ojačan pokretnim whiskey barom na kotačima. U Sweet zonu rado će zaviriti predstavnice nježnijeg spola i uz neko delikatesno vino probati fine nizozemske mini palačinke ili vrlo ukusan sladoled”, poručuju organizatori.

U ovogodišnjem Zagreb Burger Festivalu uživat će i klinci za koje su organizatori pripremili face painting, isprobavanje magičnih trikova, trampolin, mozgaonice te animatore i edukatore koji će ih zabavljati. Stoga, povedite i djecu na omiljeni ručak ili večeru, program traje od 12 do 23 sata.