Dođite na audiciju za Zagrebačke mažoretkinje

Gradonačelnik ih je prozvao 'Najboljim ambasadoricama Zagreba', a Zagrebačka turistička zajednica 'Jedinim živućim suvenirom grada'. Zagrebačke mažoretkinje imaju 600-njak članica u 15 grupa. Želite li i vi postati dio ove velike obitelji dođite na audiciju večeras u 20 sati u Palmotićevu 30.

Dobni razredi su 3-6 godina - dječji sastav, 7-13 godina - juniorke i 14-25 godina - seniorke. Zagrebačke mažoretkinje najbolji su Europski sastav mažoretkinja. 20 puta bile su prvakinje Hrvatske, te 15 puta prvakinje Europe. Godišnje odrade do 250 nastupa, a do sada su održale preko 4200 nastupa. Nastupale su u 23 različite države Azije, Europe i Amerike. Neizostavan su dio svih važnih sportskih manifestacija u Zagrebu. Samo za Dinamo i Hrvatsku nogometnu reprezentaciju nastupale su gotovo 800.
U jakoj konkurenciji 270 formacija i neformacija Zagrebačke mažoretkinje su na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Laškom, Slovenija vratile titutlu prvakinja Europe u seniorskoj kategoriji koju su prošle godine osvojili Slovenci. Zagrebačke mažoretkinje titulu su osvojile u sva tri dobna razreda, seniorkama, juniorkama i kadetkinjama i to u ekstremno teškoj konkurenciji. U Sloveniji je bilo više stotina hrvatskih navijača koji su stvorili nevjerojatnu atmosferu. Uz Hrvatsku najuspješnije nacije na ovogodišnjem Europskom prvenstvu bile su Francuska, Rumunjska, Slovenija i Češka.