150. izvedba mjuzikla Mamma Mia!

Najgledaniji mjuzikl u Hrvatskoj Mamma Mia premijeru je imao u lipnju 2015.. Sjajna adaptacija i razigrani asnambl uvijek iznova oduševljaju poklonike ovog remek-djela nastalog na temelju hitova skupine ABBA. Predstavu je do danas pogledalo više od 65 000 gledatelja. Ne čudi stoga da će se početak nove 67. sezone Kazališta Komedija, obilježiti upravo 150. izvedbom mjuzikla Mamma Mia!, 23. rujna 2017. godine i to u najjačem glumačkom sastavu.

Uoči nove sezone i novih izvedbi ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska razgovarala je s trima glumicama - Milom Elegović, Renatom Sabljak i Ninom Kaić Madić. 'Čisto ludilo, što da vam kažem. Vjerovali smo da ćemo doći do ove brojke, nadamo se da ćemo doći i do 300. Uživamo, volim strašno svoje kolegice, publiku, ulogu, orkestar.', rekla je Mila Elegović., a Renata Sabljak dodaje: 'Uvijek me pitaju ljudi  kako je to igrati na sceni toliko puta istu predstavu i zaboravim li nekad tekst. Ja mogu reći da je svaka predstava nova priča i novi doživljaj za publiku koja dođe. Oni koji dođu prvi put zaslužuju od mene da je igram kao da je igram prvi put.' 'Divno je pjevati ABBA-ine pjesme. Svaki put kad dođem na pozornicu i čujem orkestar da krene jednostavno me ponese taj osjećaj koji je drugačiji nego kad igraš dramske predstave. Ja se uvijek naježim kad počne predstava.', rekla je Nina Kaić Madić

Upravo u ovom trenutku u svijetu se izvodi najmanje šest predstava Mamma Mia. Mjuzikl je dosad pogledalo gotovo 55 milijuna ljudi u svijetu.
U uvali Barjoška kod Komiže na otoku Visu snima se nastavak poznatog filma  Mamma Mia. Originalan film snimljen je u Grčkoj. U nastavku Vis će 'glumiti' izmišljeni grčki otok. Glumačku ekipu čine Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan, Colin Firth, Colin Davis, Meryl Streep, Julie Walters i Christine Baranski.