Luka i prijatelji

U emisiji Luka i prijatelji Luka Bulić s djecom kroz igru i zabavu otkriva koliko je čudesan, zanimljiv i zabavan svijet oko nas. Snimajući emisiju Luka sklada i pjesmu o temi te emisije: o domaćim životinjama, prijateljstvu, svemiru, dizajnu, Zemlji,  cvijeću, moru, ljubavi... Emisiju pogledajete svake nedjelje u 14.55 na HTV2, a ovdje poslušajte Lukine pjesme:

Autohtone pasmine
Luka je s djecom posjetio golubinjake, pčelinjake, konjušnice… što ga je nadahnulo da napiše ovu pjesmu u kojoj se pita što bi bilo da je pas, konj, opaljeni kunić, ptica, posavska guska, zagorski puran...Rudnici
Luka se s djecom zaputio u rudnike i otkrio mnoge tajne ruda i rudarenja. To ga je nadahnulo da sklada ovu pjesmu u kojoj među ostalim pjeva:
Danas ću ti na gitari, na toj svojoj lopati,
pokušati objasniti zašto je važno kopati...
 Osjetila
Ova će pjesma poslužiti da bi nas podsjetila,
koliko ti i ja imamo osjetila.

U emisiji Luka i prijatelji možete otkriti što je sve Luka doznao o osjetilima, a ovdje uživajte u njegovoj pjesmi o toj važnoj temi.More
Luka i prijatelji posjetili su Zadar i doznali kakvim sve neprocjenjivim blagom obiluje more. Ronili su, vadili sol, upoznali barkajola, čuli kako more svira, pa je i Luka odsvirao ovu pjesmu.