Luka pjeva o vremenu i cvijeću

U emisiji Luka i prijatelji Luka Bulić s djecom kroz igru i zabavu otkriva koliko je čudesan, zanimljiv i zabavan svijet oko nas. Snimajući emisiju Luka sklada i pjesmu o temi te emisije: o domaćim životinjama, prijateljstvu, svemiru, dizajnu, Zemlji,  cvijeću, moru, ljubavi... Emisiju pogledajete svake nedjelje u 14.55 na HTV2, a ovdje poslušajte Lukine pjesme:

Vrijeme (Vremenska prognoza)
Luka je s djecom snimajući emisiju doznao kako nastaje vremenska prognoza, otkrio je kako funkcioniraju neki od važnih meteoroloških fenomena, a na kraju je skladao i ovu pjesmu o vremenu, kiši, snijegu, oblacima, suncu…Sva lica cvijeća
U emisiji su Luka i djeca otkrili da zeleni list sadržava i žutu boju (možda list zato može ujesen požutjeti?). Upoznali su botaničare, cvjećare, uzgajivače i aranžere cvijeća. Luka je družeći se s njima napisao ovu pjesmu.Što je dizajn?
Dizajneri moraju biti ljudi s puno mašte, rekla je jedna djevojčica u emisiji „Luka i prijatelji“. Ovu pjesmu o dizajnu Luka je napisao imajući upravo tu misao na umu. Suveniri
U emisiji Luka i prijatelji Luka Bulić i djeca otkrivali su različite suvenire i pitali se kakav bi bio dobar suvenir iz nekog našega grada. Napravili su, Luka i djeca, i vlastite suvenire. Uz to Luka je napisao i ovu pjesmu.