Jake snage HRT-a na Weekend Media Festivalu

Svatko tko nešto znači u svijetu medija, telekomunikacija i odnosa s javnošću ovih je dana u Rovinju. Do nedjelje Rovinj je domaćin jubilarnog, desetog Weekend Media Festivala.

Okupili su se vodeći ljudi i stručnjaci u komunikacijskoj industriji i poslovnom svijetu, a na festivalu se očekuje više od 4500 sudionika. Sudjelovat će u više od pedeset predavanja, panela, prezentacija i radionica koje pripremaju govornici iz cijeloga svijeta. Dio programa ove se godine ostvaruje u suradnji s nordijskim državama, a među najatraktivnijim dijelovima programa su teme o kriznome komuniciranju u Agrokoru i, primjerice, o aferama koje prate svijet nogometa.Ondje je, naravno, i ekipa Hrvatske radiotelevizije, koja na svojemu promocijskome prostoru u Rovinju nizom aktivnosti te brojnim javljanjima, prilozima i reportažama predstavlja svoju jesensku programsku shemu pod naslovom Nove boje jeseni, koja je započela s prikazivanjem prije nekoliko dana, a gledateljima donosi 85% domaćega sadržaja u svim udarnim terminima, vrhunski odabir stranoga programa, stabilnost programskoga rasporeda te nova, mlada lica.
Nakon 10 godina nisu stariji, nego kreativniji. Iza kulise prekrasnog Rovinja kreativno su dokoličarile stotine sudionika i predavača iz regije i svijeta: