Airbnb nudi nezaboravno iskustvo kupovine cipela sa Sarom Jessicom Parker

Ako cijeli život sanjate o šopingu i druženju s najpopularnijom Njujorčankom, online platforma Airbnb nudi vam mogućnost da ostvarite svoje snove.

Online platforma Airbnb podigla je svoju ponudu na višu razinu i pokrenula turističke obilaske New Yorka, od kojih je jedan nezaboravno iskustvo kupovine cipela s najpopularnijom Njujorčankom, Sarom Jessicom Parker.

Kao dio svoje ponude, Airbnb svojim gostima na raspolaganju nudi jednodnevne izlete s tri poznate osobe kojima je New York dom, a jedna od njih je zvijezda planetarno popularne serije 'Seks i grad'.

Za cijenu od 400 dolara svaki sudionik imat će priliku upoznati glumicu u Bloomingdaleu u 59. ulici, gdje će krenuti prema odjelu obuće kako bi odabrao par cipela iz njezine SJP kolekcije. Od tamo se odlazi na ručak u restoran Forty Carrots, a kako bi odlično završili dan, gosti će uživati u VIP večeri u Njujorškom gradskom baletu. Balet je, izjavila je Sarah, 'jedno od najvećih kulturnih iskustava koje bilo tko može doživjeti u New Yorku, bilo da tu živi ili je u posjeti'.

Karte po cijeni od 400 dolara dobit će prve četiri osobe koje se prijave, a tura će biti organizirana 6. listopada. Novac će biti doniran Njujorškom baletu, u kojem je Parker član odbora.

Među drugim slavnim osobama koji će biti domaćini humanitarnih turističkih obilazaka New Yorka, a koje organizira Airbnb, su američki nogometaš Michael Strahan i glumac Ansel Elgort.