Leona Rogić (10) niže uspjehe na pjevačkim festivalima

U Dječjem tjednu u studio emisije Dobro jutro, Hrvatska stigla je talentirana Leona Rogić (10). Odlična učenica 4. razreda zagrebačke OŠ 'Marin Držić' i 2. razreda GŠ 'Zlatka Balokovića' u kojoj uči svirati violinu.

Uz violinu voli i pjevati, pa ne čudi da je najviše vesele odlasci na Međunarodne dječje festivale, gdje ponekad jedina iz Hrvatske predstvalja svoju zemlju, grad i zbor 'Kikiće'.Pjeva u zagrebačkom dječjem zboru 'Kikići' kod prof. Maje Rogić, koja je ujedno autorica stihova, glazbe i aranžmana pjesama koje Leona pjeva. Zbor nastupa na raznim prigodama; humanitarnim, sportskim, vjerskim i društvenim događanjima u kojima Leona ima prilike pjevati i solo pred publikom. Osim u 'Kikićima', Leona pjeva i u školskom zboru te crkvenog zbora župe 'Krista Kralja' na Krugama.

Od 2015. nastupala je mnogim festivalama u zemlji i inozemstvu na kojima je postizala vrlo dobre uspjehe. Tekst, muziku i aranžman za sve pjesme koje je Leona do sada izvodila piše Maja Rogić, prof.  i voditeljica dječjeg zbora 'Kikići' kojeg Loena pohađa.