Kako odabrati svečanu haljinu

Za svečanost  je uvijek pravo vrijeme, a za nju se treba prigodno i odjenuti. Kakve haljine su prigodne, u Dobrom jutru, otkrila je modna dizjanerica Ivana Jurić, sve zapaženija po svojim svečanim haljinama.
 
 
Ivana Jurić završila je Srednju školu za dizajn, tekstil i primijenjenu umjetnost u Zadru. Slijedila je svoje snove te kao odličan đak upisala Tekstilni i modni dizajn u Zagrebu na Tekstilno-tehnološkom fakultetu. U početku je dizajnirala svečane haljine za sebe, svoje prijateljice i rođakinje, a putem društvenih mreža osvojila je i populaciju mlađih djevojaka, ali i žena srednjih godina. Danas mnoge javne osobe rado odijevaju kreacije Ivane Jurić Design.  Među njima su pjevačice Lidija Bačić i Andrea Šušnjara, aktualna Miss Hrvatske Maja Spahija te Nikolina Miletić, glumice Ana Begić Tahiri, Ana Vilenica, Ecija Ojdanić i mnoge druge.
 
Kao mlada poduzetnica, željna uspjeha Ivana je sudjelovala na mnogim modnim manifestacijama i revijama kao što su Zagreb In Style, Zadar in Glamour, izbor Miss Hrvatske 2015., izbor Miss Zadarske Županije, na Riječkim stepenicama i mnogim drugim. Svojim najvećim uspjehom smatra otvorenje (u rujnu 2014.) vlastitog showrooma u samom centru Zagreba.
 
Ivana kreira dnevne i svečane haljine te vjenčanice, majice i suknje, od jednostavnih krojeva za casual look do krojeva najprofinjenijih materijala za gala i maturalne večeri, vjenčanja i sl. Njene haljine namijenjene su ženama koje žele izgledati profinjeno, elegantno s malom dozom seksipila. Krojevi prate liniju tijela, skrivaju nedostatke na tijelu a otkrivaju atribute.