Disney on ice show "Čarobna kraljevstva“ 8.-10. 12. u Zagrebu

Bliži se najveći i najbolji svjetski spektakl na ledu - potpuno novi Disney on ice show "Čarobna kraljevstva“ u Arenu Zagreb od 8. do 10. prosinca 2017.

Uđite u bajkoviti svijet Disney čarolije! Pripremite se na non-stop zabavu uz vaše najdraže Disney priče. Glavni likovi predstave Čarobna kraljevstva su omiljene sestre Elsa i Anna iz najgledanijeg animiranog filma svih vremena – “Snježno Kraljevstvo” (Frozen). I ovaj put će nas podsjetiti kako prava ljubav dolazi iznutra i kako smo svi junaci svoje priče.

Disney on ice show „Čarobna kraljevstva" opet u Zagrebu
Doživite uzbuđenje uz Disney© Pixar Aute. Pogledajte Munjevitog Jurića u utrci na ledu kakvu još niste vidjeli! Ubacite u petu brzinu i vi i vaši mališani bit ćete oduševljeni likovima i akcijom na ledu. Uronite u pustolovinu uz Arielu, malu sirenu, princezu morskog kraljevstva. Igračke će se vratiti u grad s herojskom akcijom kada ekipa iz “Priče o igračkama” krene u bijeg i utrku do kuće na najizazovnijoj avanturi ikad!

Od kotača do valova, preko ledenih brijegova do beskraja, najdraži Disney trenuci oživljavaju pred vašim očima u četiri nezaboravne priče za djevojčice i dječake. Ali i one starije koji imaju maštu i koji se nisu zaboravili zabavljati.